Entisen Reumasairaalaan kiinteistö Heinolassa on myyty Carelogi Oy:lle

carelogi-tiedote

19.6.2012 toteutuneessa kaupassa Reumasairaalan kiinteistö, 13 4974 ha, rakennuksineen on myyty Carelogi Oy:lle. Kauppaan sisältyi kiinteistön koko rakennuskanta lukuun ottamatta Tules-Palveluasuntoyhdistyksen n. 1 497 m2 asunto-osaa. Tulesin asunto-osa jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. Rakennusten tiloista on tällä hetkellä vuokrattu yli 6 500 m2 ja vuokraneuvotteluja käydään parhaillaan useiden toimijoiden kanssa.

Reumasäätiö ajautui konkurssiin keväällä 2010 ja sairaalakiinteistö jäi konkurssipesän haltuun. Konkurssipesä ryhtyi Catella Property Oy:n avustuksella etsimään kiinteistölle uutta käyttöä syksystä 2010 alkaen. Osana kiinteistön kehittämistä konkurssipesä on teki 29.11.2011 yhteistyösopimuksen heinolalaisen Carelogi Oy:n kanssa. Carelogi Oy on viimeisen puolen vuoden ajan markkinoinut tiloja terveyden- ja sosiaalialan yrityksille, kouluttajille ja kunnallisille toimijoille. Pesänhoitaja Pekka Rautiala on ollut tyytyväinen yhteistyöhön Carelogi Oy:n kanssa ja hänen mielestään kiinteistölle löydettiin erittäin hyvä ostaja.

Carelogi Oy kokoaa ”vanhan reuman” alueelle hyvinvointi- ja osaamiskeskuksen. Alueelle tulee erilaisia hoivapalveluiden tuottajia, jotka muodostavat toistensa toimintaa tukevan hoivayhteisön. Tällä hetkellä alueella on vanhustenhuollon toimintaa ja elokuussa alkaa koulutusyhteistyö, joka tukee alueen toimijoita. Syksyn suunnitelmissa on avata potilashotelli ja aloittaa fysioterapian ja terveydenhoitoon liittyvien palvelujen toteuttaminen. Alueelle tulee myös lääkäreiden vastaanotto. Lisäksi suunnitteilla on aloittaa hoivapalvelutyöntekijöiden monipuolinen kouluttaminen kiinteistössä, jolloin alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen henkilöstön rekrytointitarpeisiin voidaan vastata tehokkaasti. Alue tarjoaa paikallisille sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjille ja kunnille uudenlaisia mahdollisuuksia menestyä.

Reumasairaalan kiinteistö on erittäin hyväkuntoinen ja tarjoaa hyvät puitteet luoda kokonaan uudenlainen hoivapalvelukeskittymä.

Lisätietoja antaa:

CareLogi Oy
Juha Kukkonen
Johtaja
045- 896 7777

Catella Property Oy
Mikko Kantosaari
Myyntipäällikkö 050-44 34 055

Comments are closed.